Stadspoort, Hasselt

  • Stadspoort, Hasselt
  • Stadspoort, Hasselt
  • Stadspoort, Hasselt
  • Stadspoort, Hasselt
  • Stadspoort, Hasselt
  • Stadspoort, Hasselt


Residentie “STADSPOORT”. Het is een standingvolle residentie met een ideale ligging vlak bij het bruisende centrum van Hasselt is dit een unieke kans om te wonen.

Hasselt is de stad om te shoppen, er zijn heerlijke restaurants, gezellige bars, tal van evenementen en nog zoveel meer. De nieuwbouw bestaat uit 35 luxueuze appartementen. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Gelijkvloerse appartementen met prachtige privé tuin.

Elk appartement wordt voorzien van een ruim terras en uiteraard zorgen wij ook voor ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen. Voor de architectuur werd gekozen voor het gerenommeerde architectenkantoor: D&D architecten. Voor elk appartement wordt gestreefd naar 100% woonplezier per m². Vandaar ook de bewuste keuze voor grote raampartijen wat het ruimtelijk en klaar-effect maximaliseert.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. Uiteraard voorzien wij hiervoor een ruim budget.


Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.