Project Lommel, BLUE BARRIER

  • Project Lommel, BLUE BARRIER
  • Project Lommel, BLUE BARRIER
  • Project Lommel, BLUE BARRIER
  • Project Lommel, BLUE BARRIER
  • Project Lommel, BLUE BARRIER

Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de site. Elke unit telt 18 appartementen en heeft 4 verdiepingen. Van het gelijkvloers tot en met de derde verdieping tref je telkens vier appartementen aan, op de hoogste verdieping twee penthouses.

Het nieuwbouwproject met zijn uitgesproken hedendaagse architectuur beantwoordt aan de strikte normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele en aangename woonbeleving. Er werd gekozen voor een diversiteit aan appartementen met eveneens kleinere woonoppervlaktes. Zo is er voor ieder wat wils. Elk appartement beschikt bovendien over een terras waar je heerlijk kan genieten van een kop koffie of een drankje uit de streek…

 

Energiezuinige appartementen met karakter

BEN20-appartementen BEN staat voor ‘bijna-energieneutraal’. De appartementen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. En met een E-peil van maximaal 20, krijg je bovendien extra voordelen. Het geeft je ook recht gedurende 5 jaar op een volledige vrijstelling van onroerende voorheffing (volgens de huidige regels).

Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.