Residentie Wisseveld, Hasselt

  • Residentie Wisseveld, Hasselt
  • Residentie Wisseveld, Hasselt
  • Residentie Wisseveld, Hasselt
  • Residentie Wisseveld, Hasselt
  • Residentie Wisseveld, Hasselt
  • Residentie Wisseveld, Hasselt


Het kleinschalige complex “WISSEVELD” bestaat uit 3 clusters van totaal 16 Patio-woningen, elk met 3 verdiepingen en ruime terrassen of privétuin. In de vierde cluster met 4 etages bevinden zich een zevental appartementen. Het complex is rustgevend en heeft een verzorgde architecturale invulling : het is een harmonisch en esthetisch geheel.
De voor- of straatzijde van het project ligt aan een rustig stukje van het Juniperusplein. Het complex is verder nog omgeven door de Speculaaslaan en de Hassaluthdreef. Straatnamen met een typisch Hasselts tintje. De achterzijde van residentie Wisseveld is zongericht en biedt een zicht op het park met een vijver.
De zuidelijk geörienteerde terrassen en knusse achtertuintjes grenzen aan deze groene omgeving, voorzien van wandelpaden en zitbanken. Contact met de buurtbewoners kan zo in een aangename openbare ruimte, terwijl voorrang gegeven wordt aan veiligheid, privacy en comfort.
Het geheel is volledig onderkelderd en voorzien van een parkeergarage, motor- en fietsenstalling , en bergplaatsen.
Drie liften brengen je van parkeergarage tot je voordeur. Verspreid over 4 clusters herbergt het project 23 wooneenheden met 1 tot 3 slaapkamers. Er is ook de keuze voor enkele duplex-woningen. Kortom, wonen met standing in een groene omgeving.


Hasselt


Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.