Kolmen, Tessenderlo

  • Kolmen, Tessenderlo
  • Kolmen, Tessenderlo
  • Kolmen, Tessenderlo
  • Kolmen, Tessenderlo
  • Kolmen, Tessenderlo


Prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 52 energiezuinige appartementen en 2 handelsruimten gelegen op wandelafstand van het centrum van Tessenderlo.

Residentie Kolmen bestaat uit twee appartementsgebouwen die verbonden zijn door een rustgevende binnentuin met wandelpad. In de linker A-blok bevinden zich 34 appartementen en twee handelsruimten, in de kleinere B-blok rechts vinden we 18 appartementen terug.

Er zijn 1 en 2 slaapkamer appartementen met een zuidgericht terras beschikbaar.
De bewoonbare oppervlakte schommelt tussen 69m² en 102m². Het is mogelijk om een ruimer appartement te creëren door twee appartementen samen te voegen. Via de achterzijde van het gebouw vinden we een ruime ondergrondse parkeergarage waar men 82 autostaanplaatsen, een fietsenstalling en diverse bergingen kunnen terugvinden. Dit luxe project is voorzien van een lift.


Tessenderlo


Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.