De Oevers, Halen

  • De Oevers, Halen
  • De Oevers, Halen
  • De Oevers, Halen
  • De Oevers, Halen
  • De Oevers, Halen
  • De Oevers, Halen


Als sluitstuk in het woonproject achter de kerk van Halen, heeft Residentie De Oevers alle troeven om je woondroom te realiseren: 37 zeer comfortabele appartementen met een hoogwaardige afwerking op een verkeersluwe plaats dichtbij het centrum.

De Oevers is een mooi woonproject dat bestaat uit 2 gebouwen: een A-gebouw langs de Nederstraat met 3 handelspanden en 8 appartementen, en een gebouw B , tussen het nieuwe Begijnhofplein en de Velpe, met 29 appartementen. Hierbij wordt het binnengebied ineens opgevuld.

De architectuur van beide gebouwen is tijdloos, hedendaags en perfect afgestemd op de omgeving. De twee gebouwen vormen een ruimtelijk en functioneel samenhangend geheel.

De vele sterke troeven maken van De Oevers een prima investering voor de toekomst. Zo wordt je woondroom meteen gerealiseerd.


Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.