Unique, Lanaken

  • Unique, Lanaken
  • Unique, Lanaken
  • Unique, Lanaken
  • Unique, Lanaken
  • Unique, Lanaken
  • Unique, Lanaken


Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Aan het Schumanplein is Bremco bezig met de bouw van Residentie Unique, vlakbij het levendige stadscentrum van Lanaken. Dit prachtige woonproject bestaat uit 19 appartementen, 6 luxueuze penthouses en 4 handelspanden. Met oppervlaktes van 74 tot 134 m² en keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor ieder wat wils. Daarnaast heeft elk appartement een privé terras van 10 tot 34 m².

Op het gelijkvloers zijn er 4 handelsruimtes voorzien. De ideale ligging aan de winkelstraat en het Europaplein.

Residentie Unique wordt een energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp en een afwerking van hoogwaardige kwaliteit bent u als toekomstige bewoner zeker van een lagere energiefactuur.

Bij de aankoop van een appartement bepaalt u zelf de afwerking van uw toekomstig stekje. Zo heeft u de volledige vrijheid om het in te richten naar uw smaak en budget. Hiervoor kan u beroep doen op ons deskundig advies.

In de kelderverdieping bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, privé kelderbergingen, een afvalberging en een fietsenstalling.


Stationsstraat Lanaken

Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.