Residentie In de Valk

  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk
  • Residentie In de Valk


RESIDENTIE IN DE VALK

Wonen in de groenste regio van Vlaanderen en op wandelafstand van alle faciliteiten? Dat kan!

GROEN IS ONGETWIJFELD DE OVERHEERSENDE KLEUR IN DEZE STREEK!

Residentie In de Valk is een knap nieuwbouwproject, gelegen in Dilsen-Stokkem, dat bestaat uit hedendaagse, energiezuinige en vooral comfortabele appartementen. De moderne wooneenheden, met zowel grote als kleine oppervlaktes, zijn verdeeld over drie kleinschalige gebouwen wat voor voldoende privacy en rust zorgt. De residentie blinkt uit door de stijlvolle architectuur in combinatie met hoogstaande afwerkingen. Een heerlijk kleurenspel van natuurtinten benadrukt de unieke uitstraling van de woonomgeving.

In deze regio vertoef je werkelijk in het mooiste wandelgebied van Vlaanderen. En dat maakt de ligging van residentie In de Valk net zo uniek.

Neem snel een frisse neus in het stadspark aan de overkant of wandel de hoek om richting bakker, krantenwinkel, supermarkt,… Hier heb je geen wagen nodig voor je dagelijkse boodschappen. Moet je toch regelmatig de baan op richting Hasselt, Brussel of Antwerpen? Dan zit je in een mum van tijd op de E314.

Na de terugrit kan je je auto parkeren in de ruime ondergrondse parkeerkelder en brengt de lift je tot aan het appartement. Een comfort dat je niet meer zal kunnen missen!


Rijksweg Dilsen

Bremco BVBA

uw partner voor appartementsbouw


Bremco is een middelgrote ontwikkelaar van binnenstedelijke residentiële appartementsbouw. De heer Peter Boonen startte in 2005 met deze onderneming en is ook momenteel nog strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de groep.


+32 (0)468 35 31 76 / +32 (0)489 54 54 49

info@bremco.be

BE 0871.995.653

Pater Coninxlaan 27, Bree


Nieuws

Laatste updates en nieuwsberichten


Project Lommel, BLUE BARRIER

Residentie BLUE BARRIER bestaat uit twee stijlvolle identieke volumes verspreid over de […]

Munsterbilzen

Project te Munsterbilzen, bouw van 39 appartementen BEN20.